barista

 

Competitia va aduce in fata publicului numerosi profesionisti care vor demonstra atat o cunoastere avansata a culturii cafelei, dar si maiestrie in prepararea si servirea acesteia, in contextul profesional al ospitalitatii moderne. Concurentii vor dezvalui tainele celor mai bune cafele, in functie de caracteristici specifice ale acestora, precum originea, modul de prajire si rasnire, tehnica de preparare si complexitatea profilului de arome.

Incepand cu ora 11:00, cei mai buni barista isi vor expune indemanarea si cunostintele in fata juriului, prin prepararea si servirea corecta a 2 cafele la filtru (prin metodele de brew V60 si Aeropress) intr-un interval de 8 minute si a 4 espresso, urmate de alte 4 preparate cu lapte, in 10 minute.

Programul competitiei:

  • 11:00 – 14:00 Proba brew
  • 14:00 – 18:00 Proba espresso si preparate cu lapte
  • 18:00 Final Competitie
  • 18:30 Anuntarea castigatorilor
  • 20:00 Barista Party

Inscrie-te in competitie <AICI>

Vezi regulamentul competitiei <AICI>

  • Organizatori

  • Sponsori












  • Parteneri