Marţi, 27 septembrie, va avea loc Etapa de Mixologie, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din cadrul Barmaniada 2016. Cea de-a doua probă a competiţiei va reuni într-o atmosferă creativă și plină de energie cei mai talentați barmani mixologi din țară, de la ora 20:00, la Nomad Skybar (Smârdan 30).

Etapa de Mixologie va pune la încercare nu numai acurateţea tehnicilor folosite de concurenţi, dar şi creativitatea şi atitudinea acestora în prepararea şi prezentarea unor cocktail-uri inedite. Concurenții vor avea șansa de a pregăti un Gin Tonic Twist, un cocktail pe bază de gin, cu tema „Filmul londonez” unde se vor adapta filmelor iconice create în orașele Londrei. Din Notting Hill în East End, fiecare locație poate inspira în stilul ei rețetele cocktailurilor. De asemenea, concurenții vor mai avea de preparat un cocktail nonalcoolic, cu tema „New Flavour Profile”, precum și un mix de gin și ceai cu tema „Gin & Tea Match”.

Cocktailurile vor fi prezentate printr-un moment special, interactiv,  care să se poată regăsi și în practica zilnică din spatele barului.

mixologie

  • Organizatori

  • Powered by Beefeater

  • Sponsori
  • Parteneri