Cum să ai grijă de ochii tăi?

Cum să vă mențineți ochii sănătoși: problemele oculare sunt prevenite dacă practicați obiceiuri esențiale de îngrijire a ochilor și în fiecare zi. În principal în praf și poluare, ochii ne afectează foarte mult. Așa că, cu obiceiurile noastre bune, ne putem păstra ochii în fiecare zi frumoși și protejați, dar cu toții trebuie să neglijăm anumite obiceiuri proaste pentru sănătatea ochilor. Pentru a vă menține sănătatea ochilor și pentru a vă menține viziunea ascuțită, iată 12 lucruri care ar trebui să facă parte din rutina dvs. zilnică. Trebuie să urmați câteva dintre sfaturile uimitoare pentru a vă păstra ochiul într-o stare mai bună.

După cum știm cu toții, mâinile noastre sunt expuse la murdărie și bacterii și acesta este singurul motiv, pentru că prindem gripa ochilor. Asta pentru că; ne atingem Ochii de zi cu zi și îi frecăm din cauza mâncărimii. Este foarte periculos, deoarece vă poate zgâria și deteriora definitiv corneea.

Spălați întotdeauna mâinile în mod regulat pentru a ține bacteriile la distanță și a le împiedica să vă atingă frecvent ochii

Sau lentilele de contact. Expunerea la lumina soarelui și razele UV crește riscul de degenerescență maculară legată de vârstă și provoacă, de asemenea, o serie de alte probleme oculare periculoase. Puteţi pune doar pe aceste ochelari de soare să stai departe de razele ultra violet dăunătoare. Trebuie să luați element de lichid, este foarte esențial pentru corpul tau de ansamblu bine este inclusiv ochii de zi cu zi. Dacă sunteți suficient de hidratat, împiedicați ochii să se usuce și să se irită. Fumatul te face mai vulnerabil la degenerarea musculară legată de vârstă și la alte afecțiuni oculare, cum ar fi cataracta.

Fumatul daune, de asemenea, nervii optici că efectele adverse asupra viziunii tale ore suplimentare. Da dieta joacă un rol foarte important, deci trebuie să aportul Beta-caroten, omega-3. Vitamina c, A și E pentru menținerea sănătății ochilor. Trebuie să vă asigurați că dietele dvs. sunt infuzate cu alimente complet diferite, care sunt foarte bogate în nutrienți.

Trebuie să dormi suficient

Este foarte important să țineți departe monitorul computerului la o distanță de un braț departe de ochii dvs. Lumini prea puternice poate duce la orbire, şi acest lucru poate pune prea mult stres pe ochi de zi cu zi. Trebuie să purtați machiajul potrivit și să alegeți marca potrivită. Încercați întotdeauna să evitați machiajul ochilor pe bază chimică și nu uitați să eliminați machiajul ochilor cu un remover de machiaj de bună calitate înainte de a merge la culcare. Nu folosiți niciodată același kajal sau căptușeală a altora. Acestea sunt cauzele de bază care creează alergii în ochi de zi cu zi. Unul trebuie să dormi suficient, la fel ca creierul tău Ochii de zi cu zi, de asemenea, trebuie să reîncărcați prea. Acest lucru se poate întâmpla dacă luați somn adecvat aproape de 7-8 ore, ochiul va primi, de asemenea, relaxat, revitalizat și sănătos.

Expertii recomanda văzând un optometrist sau oftalmolog în mod regulat pentru a păstra file pe orice modificări în viziunea ta şi pentru a prinde orice probleme potenţiale de sănătate cât mai curând posibil. În plus, există câteva lucruri de bază pe care le puteți face în viața de zi cu zi pentru a vă menține ochii în formă bună. Cercetările arată, de exemplu, că mănâncă bine, obtinerea o multime de exerciţiu, şi poartă ochelari de soare în aer liber poate ajuta toate menţine ochii sănătoşi. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre ce puteți face pentru a vă proteja viziunea și pentru a evita problemele de sănătate legate de ochi.

Vizitați regulat un medic de îngrijire a ochilor.

 Aceștia sunt profesioniști instruiți care se specializează în căutarea sănătății ochilor. Aceștia pot fi oftalmologi (medici de ochi) sau optometriști. Pentru a păstra ochii în stare bună de sănătate, au ochii verificate în mod regulat sau atunci când aveţi probleme cu vederea ta. Aflați mai multe despre ochii dvs. și adresați-vă întrebările medicului dvs. de ochi atunci când le aveți. Aflați mai multe despre ochii dvs. și cum să preveniți bolile oculare vă va ajuta să vă simțiți mai mult în controlul sănătății. Dacă nu aveţi orice probleme de vedere, ar trebui să vizitaţi un medic de îngrijire ochi fiecare 5-10 ani în timpul 20s şi 30 de ani.

Dacă nu aveţi orice probleme de vedere, ar trebui să vizitaţi un medic de îngrijire ochi fiecare 2-4 ani între vârstele de 40 şi 65. Dacă nu aveţi orice probleme de vedere, ar trebui să vizitaţi un medic de îngrijire ochi fiecare 1-2 ani după vârsta de 65 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*