Din moment ce ar fi ca pentru a gusta o băutură de concurenți,

Ce prefer de clienti ai întâlnit sunt cel mai probabil

Foarte norocos pentru oaspeți, dar unele dintre cererile extreme pentru mine niciodată nu a căzut scurt. Încă colegii vrut o doamnă băutură, cu gust de mare si, de asemenea, ulterior, al 2-lea, care avea gust de spațiu adânc devine parte din tine, pe care vizitatorii în Hemingway Bar veți avea nevoie pentru a oferi o băutură preparată în mod special pentru tine un cuplu de ori se întâmplă.

Ce prefer de clienti ai întâlnit sunt cel mai probabil

Pe care am creat-o. Dar, în principal, sunt din ce hemingway bar timp de 5 ani la fel de bine ca în acest timp clienții făcut uz de la mare bloňďáka ce băutură alcoolică în pace. Cu toate acestea nu este agresiv. Muncim ca un grup, așa că nu e o persoană este o celebritate precum și face băuturi pur și simplu pe dorințele de vizitatori și alte stricat dacă am referit la tine creanței în conformitate cu situația – într-o joi seara, pe la 7 seara, vizibil obosit după o zi grea de muncă ce-ai făcut ca un pick-me-up nu e precum că dreptul de pe bat spun. Este în mod constant privind-o anumită circumstanță.

Cu privire la starea de spirit ceea ce ai avut la cina, sau dacă nu ți-ai consumat am încerca întotdeauna pentru a obține informații cât mai mult posibil, care este necesar atunci când următorul pas și reușita pliante de băutură. Dulce, acru, amar, evident, lumina, plante, cald, picant rom, whisky, gin, vodca, mezcal, calvados si, de asemenea, acest lucru este pur și simplu de la început. Cât de mult este esențială interacțiunea funcția de barman poate fi un bun barman de prost și lăsați-l să se promoveze pe sine.

Pur și simplu munca ta o persoană este mult mai comunicativ,

Diverse alte a fost cel mai bun showman și al 3-lea nu-i place să vorbească, dar cu toate acestea, feluri de mâncare o băutură uimitor toată lumea are lor de proiectare mi să funcționeze ca un barman te distrezi, că fiecare persoană pe care o recunosc este diverse.

Pur și simplu munca ta o persoană este mult mai comunicativ,

O sută de oameni au o sută de gusturi pentru mine direct, este interacțiunea pentru a începe cu precum și psihologia și organizarea muncii sunt extrem de vitale caracteristici, și, de asemenea, de echilibru de arome de băuturi, precum și locuri de muncă în spatele barului. Suntem aici pentru oaspeți, precum și să nu le urmărit vanitatea E VORBA DE LUCRURILE MICI În acest an ești în competiția din cehia Bar Premii a câștigat onoarea cel mai bun barman ce ai de ideal sau diverse decât alții mai întâi de toate aș vrea să spun că această onoare aprecia foarte mult.

Aceasta este cireasa de pe tort imaginar apreciez mult mai mult atunci când recunosc în care au fost aleși ei înșiși barmani. Nu, nu juriul. Și, de asemenea, în ceea ce înseamnă sunt diferite nu recunosc. Cu toate acestea încă zicala mea este că atunci când faci ceva sincer, cu entuziasm, perseverență și, de asemenea, umilință, rezultatele vor veni special este că puteți obține premii individuale, dar titlul de cel mai bun băutură mixt bar abătut de la Brno în acest an la circ super Panda ce este!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*