La banca ai de gând să dea o bună băutură,

De la Hemingway bar această clasificare a câștigat de trei ori deja,

De la Hemingway bar această clasificare a câștigat de trei ori deja,

S-a schimbat în sala de popularitate și, de asemenea, nu poate fi suplimentare evaluate dar cu câteva săptămâni în urmă, când vyhlašovaní Mixology Bar Awards 2016, a fost numit printre primele 5 cele mai bune baruri din Europa. Probabil că indică ceva, de asemenea, ceea ce barul Hemingway este si ce echipa are. Cum ar fi, cu siguranță, atunci Hemingway bar define ce este diferite de la diverse alte baruri pentru a identifica pe cont propriu ați obținut dreptul. Hemingway bar este deschis 7 ani și de la început a fost îmbunătățit tehnica pentru vizitator.

E vorba de lucruri mici, precum și detalii care ne place, precum și vizitatorii le-au respectat. Barul este vorba de mediu, precum și în plus cu privire la cocktail-uri. În fiecare an ne aduce 20 de noi, cocktail-uri unice, cu componente unice și gusturile. Dar o mare parte din clienții se referă la absint, rom sau un pahar de șampanie deși începuturile au fost grele, astăzi este rezultatul de un complet de bar precum și în afara de așteptare de 15 persoane la masa.

Una dintre regulile de utilizare

Una dintre regulile de utilizareHemingway bar verifică nu Utilizați într-un bar sistem informatic, datorită faptului că nu sunteți un web magazin de cafea. Exact cum ai accesibilitatea la telefoanele noastre sunt interzise nu vrem ca cineva să cultive, suntem pur și simplu un om normal politici în puncte conversație cu prietenii apropiați sau intenționați să aveți o noapte bună cu iubita mea. La fel de bine ca atunci când ai alături de tine la masă cu o persoană deschide laptop-ul și dezvăluie imagini și, de asemenea, clipuri video de evadare ei Bine, spun eu si de asemenea, mesele noastre sunt mai mici.

Din greșeală cineva a stropit-o băutură pe computer și apoi ce care e de vina inutile problemele care ne sunt încercarea de a evita referitor la telefoane orice individ are un telefon, cineva cu zbaturi. Cu toate acestea, este în mod constant despre comunicare de ce ești de fapt în bara de titlu numele bine-cunoscut autor pentru zilele când Ernest Hemingway a rămas în Franța, el a consumat o relativ mare grad de absint precum și șampanie. De-a lungul șederii sale în Cuba beau rom, Precum și populare băuturi, cum ar fi Daiquiri, care a băut într-un bar numit El Floridita, sau un Mojito, care a fost consumul de alcool la bar La Bodeguita del Medio. Deci, profituri, Ernest mult consumate.

Precum și oferta barul Hemingway este axat pe absint,

Precum și oferta barul Hemingway este axat pe absint,Sampanie, rom, și, de asemenea, cea mai mare parte pe băuturi alcoolice FUNCȚIA SPATELE BARULUI MĂ DOARE doar cât de mult timp azi ai petrece în barul Hemingway este adevărat că într-un bar, am să investească mai mult timp în casa ta. Și, prin urmare, este mai degrabă o coincidență, atunci când am merge la bar nu veți găsi. Încă frecvent 5-6 zile pe săptămână, în bar se întâmplă acest an va fi de 28 de ani, durata de timp vă așteptați să fie în spatele barului încă mai funcționează este adevărat că bara de muncă nu este ușor. Dacă a făcut-o pentru toată lumea.

Ai nevoie de a sacrifica, de asemenea, o afacere mare precum și este, de asemenea, ancheta de viitor. Nu recunosc pentru cât timp voi sta în spatele banc proactiv, dar stiu ceva sigur – ceea ce eu fac, eu fac cu o dragoste pentru această meserie la fel de bine ca mine să-l prețuim. S-ar părea de neobișnuit, cu toate acestea am de lucru pentru a se distra. Deci, până când pot să-mi puterea de a vedea în spatele bancă în barul Hemingway si, de asemenea, cred că acesta va fi cu siguranta mult timp cât de mult este în între barmani de femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*